[Afisz. Incipit:] Mecz o mistrzostwo I-ligi piłki ręcznej Stal Kuźnia Raciborska - Gwardia Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o meczu 10.10.1954 r. na stadionie Z.S. "Budowlani" Wrzeszcz, ul. Traugutta.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka ręczna; Gdańsk (woj. pomorskie); Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Afisz; Afisz sportowy