[Afisz. Incipit:] Powiatowy Związek Gminnych Spółdzielni ... urządza w dniu 3-4 listopada 1953 r. w Malborku ... duży kiermasz sprzedaży poremanentowej odzieży ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o kiermaszu.