[Afisz. Incipit:] Powiatowy Związek Gminnych Spółdzielni ... urządza w dniu 3-4 listopada 1953 r. w Malborku ... duży kiermasz sprzedaży poremanentowej odzieży ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o kiermaszu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Handel; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne