Ex Libris Henry C. Bernheim / EDF. - Franch, Edwin Davis (1851-1906) (1906)
W ozdobnym obramowaniu wnętrze biblioteki, na ścianie portret Abrahama Lincolna, u dołu napis: Ex Libris Henry C. Bernheim. Sygnatura artysty, monogram wiązany, w obrębie kompozycji.