Ex Libris Henry C. Bernheim - Franch, Edwin Davis (1851-1906).; Bernheim, Henry Charles (1872- ). (1906)
W ozdobnym obramowaniu wnętrze biblioteki, na ścianie portret Abrahama Lincolna, u dołu napis: Ex Libris Henry C. Bernheim. Sygnatura artysty, monogram wiązany, w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Data na podstawie działalności artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Stany Zjednoczone -- 1870-1914.