[Afisz. Incipit] Obywatele! Poraz trzeci w Odrodzonej Polsce Ludowej Obchodzimy "Dzień Spółedzielczości" ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem obchodów 28.09.1947 r.
W tytule zapis "Poraz".
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.