[Afisz. Incipit] Zarzadzenie na zasadzie przepisow par. 287 Rozp. Min. Rol [...] / J. Skarżyński. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) (Zarzad Miejski w Elblagu, 1946)
Afisz informujący o zarazie stadniczej.