[Kaplica Spotkania Chrystusa z Matką Boską w Kalwarii Wejherowskiej - wnętrze] / JB. - Borowski, Jan (1890-1966) (1947)
Przedstawia wnętrze Kaplicy Spotkania Chrystusa z Matką Boską w Kalwarii Wejherowskiej.