Ex Libris Stefan Stefański / Stanisław Witowski. - Witowski, Stanisław (1899-1985) (1970)
Koń, napis: u góry: Ex Libris, u dołu: Stefan Stefański, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, miejsce wydania i data.