[Afisz. Incipit:] Zemsta Komedia w 4-ch aktach Aleksandra Fredry odegrana zostanie przez zespół teatru szkolnego Państwowego Gimnazjum i Liceum Ogólnokszt. w Tczewie ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu.