Fosy od strony południowej Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia Dolne Miasto, widok z Bastionu Wyskok, widoczna stara zajezdnia tramwajowa i budynki przy ul. Kurzej i Radnej, 1987 r.