Zwrot w partii i od nowa!. (Gdańsk : NSZZ Solidarność, 1981)
Plakat z powielacza. Maszerujący w kółko członkowie PZPR.
Data na podstawie treści.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- plakaty