[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Podaje do wiadomości i zastosowania zarządzenie Wojewody Szczecińskiego z dnia 10.IV.1946 ... - Kowalenko, Jakub ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o strefie granicznej i obowiązujących w niej przepisach.