[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Podaje do wiadomości i zastosowania zarządzenie Wojewody Szczecińskiego z dnia 10.IV.1946 ... - Kowalenko, Jakub (Darłowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o strefie granicznej i obowiązujących w niej przepisach.
Keywords: Sławno (Polska, powiat sławieński) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.