Ex Libris W. Röhrenschefa / Jóżef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1966)
Pólpostać nagiej kobiety w gotyckim, ostrołukowym oknie, niżej gałązka róży, napis u góry: Ex Libris W. Röhrenschefa, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.