Indywidualne konto emerytalne emerytura I klasa. (Warszawa : PZU Życie SA, 2004)
Przewodnik IKE, kompedium emerytalne, kalkulator emerytalny, gra strategiczna.
Tyt. z etykiety.
Uruchomienie części multimedialnej na płycie CD-ROM wymaga : systemu operacyjnego Microsoft Windows 98 lub nowszego, myszy lub innego urządzenia wskazującego, monitora o rozdzielczości 800x600, karty graficznej o rozdzielczości 800x600 punktów pracującej w trybie HiColor lub TrueColor, zalecane jest posiadanie karty dźwiękowej. Prezentacja działa optymalnie dla procesora klasy Pentium II 450 MHz lub szybszego oraz co najmniej 32 MB wolnej pamięci RAM.
Zamieszczona na płycie CD-ROM gra "Batalia Morska" wymaga do poprawnego działania procesora klasy Pentium III 750 MHz lub szybszego (wskazany!) oraz co najmniej 64 MB wolnej pamięci RAM.
Keywords: Państwowy Zakład Ubezpieczeń -- 1990- -- wydawnictwa informacyjne; Emerytury -- prawo -- Polska -- 1990- -- legislacja; Prawo ubezpieczeń społecznych -- Polska -- 1990- -- poradniki