Bonn Park - Powarkiwania Drogi Mlecznej = Das Knurren der Milchstrasse / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2021)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 9.07.2021 r. na Scenie Malarnia. Reżyseria: Adam Orzechowski, dramaturg: Radosław Paczocha, scenografia i kostiumy: Magdalena Gajewska.