Michael Fürst Radzivil Unter. Feldherr von Lithauen. - Bernigeroth, Johann Martin (1713-1767) (1744)
Przedstawia Michała Radziwiłła "Rybeńkę" w półpostaci 3/4 w lewo, głowa 3/4 w prawo, w owalnej ramie wspartej na cokole z napisem tytułowym.