Fot. Kosycarz : niezwykłe zwykłe zdjęcia. Cz.4 - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995).; Kosycarz, Maciej (1964-2020). (Gdańsk : Kosycarz Foto Press/KFP, 2009)
Album fotografii.
Keywords: Życie miejskie -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Fotografia miast; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie