[Afisz. Incipit] Telegram. Na Stadionie Miejskim ... odbeda sie Zawody towarzyskie Piłki Nożnej pomiedzy druzynami: K.S.C.W.M.O. Slupsk K.S. "Ustka" Ustka ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach 3.08.1947 r. w Ustce.