[Afisz teatralny. Incipit:] Alojzy Feliński - Barbara Radziwiłłówna / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1978)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce w marcu 1978 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Kazimierz Łastawiecki, scenografia Elżbieta Chojak.