Kniha Zdeňky Hradečné / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1954)
Na tle kotary bukiet tulipanów i tabliczka z napisem: Kniha Zdeňky Hradečné, niżej gąbka i rysik. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.