Ex Libris Leo Winkeler [Otto Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1953)
Przedstawia dwie kukiełki, między nimi maska z literą W (niby koroną) na głowie, napis u góry: Ex Libris, u dołu Leo Winkeler. Sygn. aut. w obrębie kompoz.