Cegiełka na budowę pomnika w Tczewie po zamordowanych i poległych w obronie wolności Ojczyzny - Polski Związek Zachodni. Obwód Tczew (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Cegiełka.
Keywords: Polski Związek Zachodni -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.