[Kapitan Krystyna Chojnowska-Liskiewicz odbiera nagrodę "Srebrnego Sekstansu"] / fotografia P. Kanicki. - Kanicki, Paweł (1945- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia Krystynę Chojnowską-Liskiewicz odbierającą nagrodę "Srebrnego Sekstansu", marzec 1979 r.