[Afisz. Incipit] Z okazji 2-giej rocznicy założenia Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Sopocie ... odbędzie się uroczyste zebranie ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zebraniu 16.10.1948 r.