[Afisz. Incipit] Z okazji 2-giej rocznicy założenia Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Sopocie ... odbędzie się uroczyste zebranie ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zebraniu 16.10.1948 r.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.