Cmentarz żołnierzy radzieckich w Gdyni Redłowie / Zbigniew Kosycarz foto reporter prasowy. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1968)
Przedstawia krzyż na cmentarzu żołnierzy radzieckich w Gdyni Redłowie, około 1969 roku.