[Afisz teatralny] Waldemar Wolański - Wyspa demonów / Arlekin. ([wydawca nieznany], 2000)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Waldemar Wolański, muzyka: Krzysztof Dzierma, scenografia: Joanna Hrk.