Psychologiczne czynniki ryzyka choroby wieńcowej : Wzór Zachowania A (WZA) / Tomasz Sroka. - Sroka, Tomasz (psychologia)
Wzór Zachowania A (WZA); WZA jako czynnik ryzyka w chorobie wieńcowej; psychologiczne koncepcje WZA; geneza Wzoru Zachowania A; choroba wieńcowa - stres- emocje.