[Afisz. Incipit] Święto Spółdzielcze 29.9.1946 r. ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z programem uroczystości z okazji 35-lecia ruchu spółdzielczego w Polsce.
Keywords: Spółdzielczość -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Słupsk -- 1945-1970.; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie religijne; Afisze -- 1945-1990.