Ex Libris Hans Voigt He. - Héroux, Bruno (1868-1944) (1905)
Przedstawia kobietę siedzącą na kamiennej ławce, grającą na mandolinie, w tle ruiny antycznych budowli. U dołu napis: Ex Libris Hans Voigt. Sygn. aut. w obrębie kompoz.