[Afisz. Incipit] Do ludności pracującej wsi gdańskiej! Kobiety, młodzieży, chłopi! / Wojewódzki Komitet Frontu Narodowego w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz propagandowy z okazji 10-lecia PRL.