[Afisz. Incipit] Do ludności pracującej wsi gdańskiej! Kobiety, młodzieży, chłopi! - Front Narodowy (1952-1956). Wojewódzki Komitet (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz propagandowy z okazji 10-lecia PRL.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańskie, Województwo (Polska ; 1950-1974) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.