[Afisz. Incipit] Program uroczystości 1 maja i Tygodnia Sztumskiej Wiosny. (Malbork : [wydawca nieznany], 1960)
Afisz z programem uroczystości.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.