Ex Libris nan [Johan Due Nielsen] C. B. - Blæsbjerg, Christian (1903- ). (1968)
Przedstawia wiatrak między dwiema rybami, u podstawy napis: Ex Libris, niżej garnek z wpisanym w niego kieliszkiem. Na wiatromierzu inicjał J. L. Poniżej wyobrażenia napis: nan [Johan Due Nielsen]. Sygn. aut. w obrębie kompoz.