[Afisz teatralny] Jan Paweł Gawlik - Portret : Tragifarsa współczesna / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o premierze w październiku 1962 r. Reżyseria Jerzy Jarocki, scenografia Urszula Gogulska, muzyka Wojciech Kilar.