Ausstelung die Frau in Haus und Beruf Berlin 1912 - Ströver, Ida Carola (1872-1938). (Berlin : [s.n.], 1912)
Dyplom pamiątkowy z okazji wystawy.
Keywords: Dyplomy -- Niemcy; Życie artystyczne -- Niemcy -- Berlin -- 1870-1914.