[Afisz. Incipit] Zawody Piłki Nożnej o mistrzostwo I Ligi Państwowej Z.S. Budowlani Chorzów Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zawodach, które odbyły się 14.06.1953 r. na Stadionie Z.S. "Budowlani" w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Traugutta 73.