Wielki wiec na temat: "Jak odpowiadamy na pytania referendum?" z udziałem członka Prezydium Rady Narodowej - Polska Partia Robotnicza (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz nawołujący do udziału we wiecu, który miał miejsce w Gdyni 23.06.1946 r. w Gdyni-Witomino.
Keywords: Polska Partia Robotnicza -- druki ulotne; Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne