Związek + Artystów + Plastyków + W Toruniu + / St. Rolicz. - Rolicz, Stanisław (1913-1997) (1945)
W kole herb Torunia trzymany przez anioła, w otoku napis: Związek + Artystów + Plastyków + W Toruniu +, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.