"Wierzę w Boga Ojca Wszechmogącego" - Misiurek, Jerzy Jan (1936-2021). (2000)
1. Wierzyć w Boga jako Ojca. 2. Bóg - Ojcem ludzkiej rodziny. 3. Idea Bożego dziecięctwa. 4. Bóg - Ojciec Wszechmogący.
Tytuł nagłówkowy.