Ex Libris Edwarda Grabowskiego / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) ([wydawca nieznany], 1955)
Linearny zarys oka, na jego tle pionowo pędzel, napis: Ex Libris Edwarda Grabowskiego, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.