Herren moden : Herbst Winter 1930/1931 / Begeda Bekleidungsgesellschaft für Danziger Beamte GmbH. (s.n., 1930)
Katalog handlowy z ofertą na jesień-zimę 1930/1931 gdańskiego sklepu odzieżowego znajdującego się przed II w.ś. na Breitgasse 16 (Szeroka).