[Afisz. Incipit] Obywatele miasta Elbląga! Już rok bohaterski Naród Koreański ... wzywamy ... na wielki wiec ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz nawołujący do udziału w wiecu przeciw wojnie w Korei, 1951 rok.