Fenomenalność sakramentu : bycie i dar / Jean-Luc Marion ; tł. Małgorzata Tryc-Ostrowska. - Marion, Jean-Luc (1946- )
1. Na granicy fenomenalności. 2. Modele dystansu. 3. Dać się, ukazać się. 4. Fenomenalność sakramentu jako fenomenalność oddania się.