Taksometry zainstalowane przy ulicy Grunwaldzkiej we Wrzeszczu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia taksometr na ulicy Grunwaldzkiej w Gdańsku Wrzeszczu, 10 maja 1978 roku.