[Ulotka. Incipit] Die Buchbinder-Zwangsinnung zu Danzig gibt sich die Ehre, zu der Feier ihres 330 jährigen Bestehens ... ([wydawca nieznany], 1928)
Druk informujący o uroczystościach rocznicowych 2.12.1928 r.