[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! Wielka Zabawa Taneczna w dniu 28 czerwca 1947 r. ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie organizowanej przez Komitet Rodzin Milicyjnych Komendy MO z udziałem orkiestry "Jazz".