Koniec Wyspy Ołowianki i zbiegu Kanału na Stępce i Motławy / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia Kanał na Stępce u zbiegu z Motławą, widoczny niewielki fragment Ołowianki, ok. 1985 r.